Eiken bijgebouwen.

We hebben met ons rietdekkersbedrijf al sinds jaar en dag te maken gehad met authentieke bouwmethoden. Bijvoorbeeld bij oude boerderijen. Het aanpassen en maken van houtconstructies was daarom een prachtige aanvulling op het rietdekkersbedrijf. We hebben gekozen om uitsluitend met eiken constructiehout te werken. Na bijna 15 jaar eiken bijgebouwen geplaatst te hebben, kunnen we zeggen dat we hier veel ervaring mee hebben. Van parasol van 3 meter doorsnede tot driving range van 35 meter lang!

Ontwerp.

Allereerst wordt er met een gesprek bij u thuis bekeken wat de wensen zijn en de mogelijkheden. Aan de hand van foto’s van onze site en facebookpagina , maar ook op bijvoorbeeld Pinterest kunnen op voorhand al ideeën opgedaan worden.  Direct wordt er bij u aan tafel iets geschetst, veelal met interieur. Hiermee kunnen we aan de slag voor de berekening. Ook kunnen we bekijken of u het bouwwerk mag bouwen van uw gemeente.

Bouwwijze.

Met deze informatie wordt een vrijblijvende offerte gemaakt. Bij opdracht worden de puntjes op de I gezet. Ook wordt er een nauwkeurig constructieve 3D tekening gemaakt. U weet precies wat u kunt verwachten. Sinds 2016 werken we uitsluitend met CNC voorbewerkte constructies. Op deze manier kunnen we sneller werken en hoeven we niet ter plaatse alles te bewerken.
Het eiken wat we gebruiken is afkomstig uit Frankrijk.